Ishin Shokë Në Fëmijëri, Shqiptarja Në Amerikë E Gjen Dhe Ja Cfare I Ben Djalit U Njohën Qysh Në Fëmijëri, Dhe Që Nga Atëherë Thonë Se U Lindi Simpatia Për Njëri-tjetrin. - Lajme-Javore