Imami Shqiptar Tregon Ngjarjen Rrëqethëse: O Allah Nga Mbro Se Një Djali Ia Nxorrën Nënën Me C.o.v.i.d-19 Dhe Ia çuan Në Mo Rg, Ai E Gjeti Me Pulsin Që I Rrihte - Lajme-Javore
error: Kujdes: Ndalohet kopjimi i materialit. !!