Iku Nga Shtëpia Për Të Gjetur Punë Dhe Nuk U Kthye Më/ Flasin Dëshmitarët Për 19-vjeçaren Shpitare: E Pamë Në Rrugë Humbi Ndjenjat… - Lajme-Javore