Ikën Nga Shtëpia Për 4 Ditë Dhe I Lanë Fëmijët Pa Ushqim, Dy Binjakët Japin Shpirt Nga Uria Vetëm Vajza Pak Më E Madhe Shpëtoi - Lajme-Javore