Ia Morën Jetën Dhe E Lanë Në Mes Të Detit, Rrëqethin Shoqet E 17-vjeçares: Si Ta Bënë Ty Atë, Na Prekën Zemrën Në Këtë Ditë Të Bekuar - Lajme-Javore