I thotë të dashurit se po shkon të flejë por ai e kap mat, justifikimi i vajzës nga Tirana është epik

I thotë të dashurit se po shkon të flejë por ai e kap mat, justifikimi i vajzës nga Tirana është epik

Kjo është një bisedë mes një çifti në Tiranë, e bërë në aplikacionin e mesazheve “WhatsApp”.Mund të ndodhë shpesh që keni keqkuptime në marrëdhënien tuaj dhe që të hasni probleme, por ky rast është tejet ekstrem.Bëhet fjalë për djalin, i cili i ka shkruar të dashurës së vet pasi ka mësuar se kjo e fundit kishte dalë në një nga pubet e kryeqytetit, por që nuk i ka thënë gjë atij. Djali ka mësuar s e dashura e tij kishte lëvizur pa i thënë gjë, përmes fotove të pubikuara në faqen e pubit në Facebook.Ndërsa ai e pyet se përse kishte shkuar dhe nuk i kishte thënë gjë, ajo fillimisht e mohon dhe më pas ia pohon se kishte qenë, por i gjen disa justifikime shumë bajate. Biseda mes të dyve degjeneron keq dhe në fund të dy shahen. Ndiqni biseden e plote ne linkun ne vazhdim: