I riu shqiptar krijon palestrën me vegla druri dhe pajisje bujqësore (VIDEO)

I riu shqiptar krijon palestrën me vegla druri dhe pajisje bujqësore (VIDEO)

Mirland Gashi – djaloshi nga Isniqi e ka shfrytëzuar kohën e kaluar në izolim për të krijuar diçka.

Ai gjatë karantinimit ka bërë palestrën e tij me vegla druri dhe ato pajisje bujqësore.

Për detaje ndiqeni kronikën e gazetarit Ardian Gaxherri.