Hiti më i ri mode i femrave të famshme: Nuk do të besoni për çka shpenzojnë 1.000 euro!

Hiti më i ri mode i femrave të famshme: Nuk do të besoni për çka shpenzojnë 1.000 euro!

A do ta blinit ndonjëherë këtë dhe a do ta bartni?

Shtëpia e famshme e modës Gucci ka hitin e papritur të ri të modës për të cilin po çmenden këngëtaret e famshme botërore – çorapet e mbuluara me kristale të imëta në formë të dezenit të njohur Gucci!

E vetmja gjë që është e krisur nga vetë trendi është çmimi të cilin duhet paguar për këto çorape, të cilat kushtojnë 1.051 euro! – transmeton Telegrafi.

\

A ju pëlqen edhe juve ky hit i ri mode?

Ndani mendimet tuaja bashkë me ne nëpërmjet komenteve!