Historia:Po Behesha Gati Per Dasem Dhe Kur Nje Dite Shkova Ne Shtepine E Te Fejuares,ndodhi Ajo Qe Nuk Do Doja Ti Ndodhte Askujt Ne Jete - Lajme-Javore