Gruaja vendos kσmer në dhomë dhe ngeI pa mend nga ajo cfare shikon kur burri i bënte kafen (VIDEO)

Gruaja vendos kσmer në dhomë dhe ngeI pa mend nga ajo cfare shikon kur burri i bënte kafen (VIDEO)

Një burrë është dë nuar me b urg, pasi i hidhte “he lm” në kafe gruas së tij. Gruaja,

Therese Kozlowski kishte ngritur dy shimin se burri i saj Brian i bëntë një gjë të tillë sepse sëmurej sa herë që ai bënte kafe për të.

Kështu, ajo vendosi kamera në shtëpinë e tyre në Macomb Township, Michigan dhe e pa se ai po i hidhte atë që doli të ishte antihi stamine në pije.

Një gjë e tillë thuhet se kishte ndodhur që nga viti 2018 ndërsa ata prisnin që të ndodhte divorci.

Therese ka rrëfyer se sa herë pinte kafenë e përgatitur nga burri i saj, ajo ndjehej e lodhur, e sëmurë dhe nuk kishte pamje të qartë.

Ajo tha se në një rast pothuajse e zuri gjumi në timonin e makinës së saj.

SHIKO VIDEON KËTU