Gruaja që fiton para nga thonjtë e saj shumë të gjatë

Gruaja që fiton para nga thonjtë e saj shumë të gjatë

A do të dëshironi të jetoni me thonj shumë të gjatë?

Arinda Storm Weaver, 58-vjeçare, nga Columbus, Ohio, punoi si specialiste e llogarisë në një kompani prodhuese por ajo u diagnostikua me kancer të gjirit në 2006.

Ajo filloi të postonte në MySpace dhe e kuptoi që po merrte shumë komente nga njerëzit për thonjtë e saj.

Ajo zbuloi botën e thonjve, diçka për të cilën nuk kishte dëgjuar kurrë më parë.

Tashmë ajo ka qenë në komunitetin e thonjve dhe ka zbuluar se mund të fitojë para nga thonjtë e gjatë.

Kështu që, ajo thjesht i lë ata të rriten. Tani Arinda drejton një llogari në Instagram dhe shet video duke bërë gjëra të ndryshme me thonjtë e saj.

Edhe pse ato duken shumë të gjata për shumicën, ajo thotë se ka një pikë ku ajo ndjehet se duhet të shkurtojë skajet.

Për t’u dhënë atyre një forcë shtesë, ajo rregullisht aplikon një shtresë akrilike por i pëlqen të ndryshojë ngjyrën shpesh për videot e saj.

Shiko Fotot: