Gruaja e Daut Haradinajt rregullohet bëhet për merak

Gruaja e Daut Haradinajt rregullohet bëhet për merak

Dje ka filluar faza e dytë e lirimit të masave të bllokimit ndaj koronavirusit.

Floktarët dhe sallonët e ondulimit pas një periudhe të gjatë, iu kthyen punës së tyre, e kësaj padyshim iu gëzuan të gjithë.

Gruaja e Daut Haradinajt, Lola postoi një fotografi në Instagram, ku tregon qe i ka rregulluar flokët të Salloni Orhan Salkin.

Madje ajo thotë se po ndihet më e freskët.