Gratë E Duan Shumë, Por Ai Ka Një Ves Shumë Të Keq/ Ylli Hap Zemrën: Për Pak Minuta Prisha Më Shumë Se 400 Milionë Lekë Dhe Vetëm Qaja Kur E Kuptova… - Lajme-Javore