Godet Sulejman Rexhepi, merr Vendimin që nuk Pritej

Godet Sulejman Rexhepi, merr Vendimin që nuk Pritej

Përmes një komunikate drejtuar besimtarëve myslimanë, ish kreu i BFI-së Sulejman Rexhepi bën të ditur se.

Dorëhiqet nga posti të cilin e mbajti për një kohë të gjatë ndërkohë që dorëheqjen e sqaron se gjatë gjithë kohës sa ka qenë në krye të BFI.

Dhe punën që ka bërë e ka bërë pikërisht në ngritjen e arsimit të brezave të rinjë dhe se për gjithë punën i përgjegjshëm ndihet para Zotit dhe ligjeve.