Gjyste Vulaj shkon në plazh dhe i heq të gjitha në këtë kohë, mban gjõksin me duar

Gjyste Vulaj shkon në plazh dhe i heq të gjitha në këtë kohë, mban gjõksin me duar


Gjyste Vulaj shkon në plazh dhe i heq të gjitha në këtë kohë, mban gjôksin me duar.Gjyste Vulaj është një nga këngëtaret i konike që edhe pse është tërhequr nga muzika, këngët e saj vazhdojnë e dëgjohen ende.Ajo jeton prej vitesh në Amerikë aty ku ka krijuar dhe familjen e saj. Tashmë që rregullat ndaj koronavirusit janë le htësuar njerëzit e kanë më të lehtë të dalin dhe të shëtisin.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshePikërisht këtë gjë ka bërë dhe Gjystja. Mirëpo me një ndryshim, ajo i ka hequr të gjitha në plazh, madje mund të themi se ajo është t o p l e s s, si një mënyrë për të treguar lirinë.Duke mbajtur gjo ksin me dorë, Gjystja ka bërë një story në instagram aty ku tregon se ndodhet në plazh duke marrë rrezet e diellit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe