Gjyshja më seksi në botë zbulon sekretin e bukurisë: Zgjat 3 minuta!

Gjyshja më seksi në botë zbulon sekretin e bukurisë: Zgjat 3 minuta!

Gina Stewart është 49-vjeçe dhe është cilësuar si “gjyshja më seksi në botë”.

Gjyshja më e njohur në botë është shprehur se rri në temperatura super të ulëta në mënyrë që të përtërijë pamjen e saj.

“Është një sesion tre minuta dhe fjalë për fjalë unë ngrij në temperatura -110 gradë Celsius.

Është më ftohtë se në Polin e Veriut”, ka treguar ajo.

49-vjeçarja thotë se kjo terapi i përtërin lëkurën dhe kjo është arsyeja pse duket kaq e re.

“Njerëzit nuk e besojnë moshën time”, thoshte ajo atëherë.