Georgina duket e zjarrtë në të brendshme

Georgina duket e zjarrtë në të brendshme

Georgina po zoi për revistën e njohur.

Partnerja e Cristiano Ronaldos ka po.zuar për numrin e ri të revistës “Women’s Health Portugal”.

Ajo u shfaq e veshur në të brendshme, duke vënë në plan të parë të pas.met e formësuara në palestër.

Georgina publikoi edhe tjera fotografi, në të cilat shfaq fizikun e përsosur, për të cilin kujdeset në maksimum me ushtrime.

Për ndryshe, Georgina Rodriguez bashkë me Cristiano Ronaldon dhe fëmijët këtë kohë pandemie e kanë kaluar në rezidencën e tyre në Itali.