Gashi: Pas pandemisë shteti mund të ketë krizë të thellë ekonomike

Gashi: Pas pandemisë shteti mund të ketë krizë të thellë ekonomike

Në emisionin “Now” të televizionit “Euronews” në Tiranë i ftuar ka qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

Duke folur mbi situatën pandemike dhe politike në vend, Gashi tha: “Tashmë gjendemi në një kohë kur shohim se na duhet parlamenti, na duhet rebalancë i buxhetit dhe funksionalizim i institucioneve shtetërore”, tha Gashi.
Ai tha se pas pandemisë vendi mund të ballafaqohet me krizë ekonomike.