FOTO/Rrëfehet Xhesika Ndoja: Unë kam më shumë burrëri sesa 60% e këtyre meshkujve

FOTO/Rrëfehet Xhesika Ndoja: Unë kam më shumë burrëri sesa 60% e këtyre meshkujve

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Tashmë një emër mjaft i njohur i i ekranit dhe skenës, pas Xhesika Ndojës ngrihet pluhur për të gjitha ato që bën, fotosesione e projekte të bukura.

Ndonëse pandemia ka mbyllur dhe pezulluar shumë projekte për të gjithë skenën, edhe për Xhesikën ka ndodhur e njëjta gjë. Në një intervistë për Panorama Plus Xhesika Ndoja ka treguar shumë gjëra mbi veten e saj.

Çfarë është lumturia absolute për Xhesika Ndojën? “Lumturia për mua është shëndeti, pasi nëse kemi shëndetin, pjesa tjetër është lumturi që arrihet me punë dhe vullnet”- ka thënë ajo.

Xhesika ka folur dhe për personin më të rëndësishëm për të, arsyeja që zgjihet cdo mëngjes dhe është vajza e saj Alessia.

E pyetur se cili është virtyti më që vlerëson më shumë te një mashkull Xhesika është përgjigjur të jetë burrë me plot gojën në secilën pikëpamje.

“Te një mashkull vlerësoj burrërinë, të jetë burrë me plot gojën në secilën pikëpamje, pasi jam femër vetë dhe kam më shumë burrëri sesa 60% e meshkujve që mendojnë se janë të tillë sot”- shtoi ajo.