Fifi realizon versionin e ri të këngës së njohur “A po vjen me mu”

Fifi realizon versionin e ri të këngës së njohur “A po vjen me mu”

Ka disa ditë që Fifi ka paralajmëruar projektin e saj të radhës.

Këngëtarja ka realizuar një version të ri të këngës së njohur “A po vjen”.

E këtë këngë që në fakt Fifi ka ripërpunuar edhe tekstin, ajo e ka sjell të realizuar dhe me klip.

Më poshtë mund të dëgjoni këngën: