FERO tallet me Muslim anët gjatë Muajit të Ramazanit  VIDEO

FERO tallet me Muslim anët gjatë Muajit të Ramazanit VIDEO

FERO njihet si Reperi Shqiptar që korri sukses në kto vitet e fundit.

Në një video të postuar në Youtube dëgjohen disa shprehje jo të mira ku i referohet një fansi apo miku të tij Musliman.

Se çfar bëhet fjalë shiko videon më poshtë:Ja dhe v1deo sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: