Femrave u ikën truri fare kur një mashkull bën këtë gjë ( Na besoni, çmenden fare)

Femrave u ikën truri fare kur një mashkull bën këtë gjë ( Na besoni, çmenden fare)

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Femrat tërhiqen nga pjesë trupore të caktuara tek meshkujt. Burrat konsiderohen si gjinia e fortë dhe kur tregohen burrërorë, të guximshëm dhe kujdesen për to, femrat nuk u rezistojnë dot. Një nga gjërat më të adhurueshme tek meshkujt në syrin femëror është kur bëhen xhelozë.

Venat në krahë, Buzët, Shenjat e fëmijërisë, Çorapet e bukura, Kur bëhen xhelozë për to Aroma

Nga ana tjetër kush tjetër përveçse një mashkulli mund t’ju këshillonte më mirë sesi të kënaqni mashkullin tuaj në shtrat? Nga paraloja e deri në minutën e fundit të lojës së se.ksit.

Disa ekspertë tregojnë që çdo femër nëse mëson mënyrat e mëposhtme mund ta çmend ë mashkullin e saj në shtrat.

Mund të tingëllojë banale, por mos harroni që meshkujt kanë ndonjëherë instinkte kafshërore. Ndaj, atëherë kur ai nuk e pret, merreni në telefon, merrni frymë thellë dhe psherëtini teksa i thoni: “Kam gjithë ditën që nuk më hiqesh nga mendja, dua të të kem pranë”.

Pastaj mbylljani telefonin menjëherë. Por para se të guxoni t’i flisni në këtë mënyrë pro.vokuese sigurohuni që është ai nga ana tjetër e receptorit…