EXLUZIVE:Amerika E Pranon Me Ne Fund: Slobodan Milloseviç Është Gjallë Dhe Jeton Ne Ketë Shtet, Na Vjen Keq Prej Kosovarëve Për Kri*Met E Ti - Lajme-Javore