‘Është çme ndur moti’/ Stuhia e fuqishme ka god itur Turqinë, raportohet për hum bjen e je tës 4 persona, ka qytetarë të zhdu kur (FOTO)

‘Është çme ndur moti’/ Stuhia e fuqishme ka god itur Turqinë, raportohet për hum bjen e je tës 4 persona, ka qytetarë të zhdu kur (FOTO)

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Katër persona kanë hum bur jet ën dhe 11 të tjerë janë zhdu kur, si pasojë e përmb ytjeve në rajonin verior të Turqisë.

Ministri i Brendshëm Suleyman Soylu në një deklaratë për median tha se operac ionet e kërkimit dhe shpë timit janë duke punuar për të bërë të mundur gjetjen e personave të cilët janë zhdu kur.

“Deri më tani, 133 qytetarë janë shpëtuar. Ne do të qëndrojmë pranë të gjithë qytetarëve”, tha Soylu.

Pamjet nga provinca veriore e Giresun tregojnë përmbytjet e shkaktuara nga reshjet e dendura të shiut, që rrënuan banesat dhe automjetet gjatë një rruge, duke i lënë të bllokuara në baltë.

‘Çmendet’ moti/ Stuhia e fuqishme godet Turqinë, humbin

‘Çmendet’ moti/ Stuhia e fuqishme godet Turqinë, humbin