Eksluzive/ Momenti Kur Shkenc ëtarët Kin ezë Po Krijojnë Një Supervirus Nga Lak.uriqet…Videoja E Publikuar Në Vitin 2015 Nga Mediat Ita liane Thyen rrjetin me miliona shikime

Eksluzive/ Momenti Kur Shkenc ëtarët Kin ezë Po Krijojnë Një Supervirus Nga Lak.uriqet…Videoja E Publikuar Në Vitin 2015 Nga Mediat Ita liane Thyen rrjetin me miliona shikime

Një video e transmetuar nga mediat i.talia.ne që mban datën 16 nëntor të vitit 2015 ka bërë bujë në mediat sociale, por indiferente .nuk kanë qëndruar edhe mediat itali.ane – dhe jo vetëm.

Po sipas medieve ital.iane, pamjet u bënë virale pasi në videon e publikuar pretendohej se Ki,na krijoi viruse të cilat mund të ndikojnë në trupin e njeriut, të cilët janë bërë nga një proteinë e marrë nga lakuri.qët dhe mi.njtë.

Siç thuhet më tej, bëhet fjalë për një video të transmetuar nga TGR, një shërbim i transmetimit në It,ali i cili përmban një numër shfaqjesh për të “argëtuar” audiencën ita.li.ane.

Dhe në këtë video, udhëheqësi i emisionit shihet vazhdimisht duke cituar fjalën ‘Coronavirus’.

Kjo edhe ka ndikuar që pamjet të bëhen virale pasi entuziastët e teorisë së konspiracionit ishin të shpejtë për të filluar lidhjen e videos nga viti 2015 me pandeminë që po kalojmë të COVID-19, shkruan Telegrafi.

Por, a është video e TGR Leona rdo nga 16 nëntori 2015, në të vërtetë duke pretenduar se pandemia e tanishme e coronavirusit është një rezultat i shkencë,tarëve kine,zë që eksperimentojnë me një vir.us të kultivuar?