Eksluzive/ Bujar Osmani votoj ne qeveri per mbylljen e xhamive per namazin e Bajramit?

Eksluzive/ Bujar Osmani votoj ne qeveri per mbylljen e xhamive per namazin e Bajramit?

Sipas informatave jozyrtare mbrenda qeverise marim vesh qe Bujar Osmani ishte per karantine 58 oreshe dhe per mbylljen e xhamive per namazin e Fiter Bajramit.

Ky burim thote poashtu se Bujar Osmani ishte edhe kunder kur xhamite u hapen pas dy muajve, poashtu kishte edhe deklarate publike qe besimtaret mos te shkojne ne xhami.