Ekskluzive/ Nga java e ardhshme shkurtohet Ora policore, Mësohet edhe kur do hapen Kafet

Ekskluzive/ Nga java e ardhshme shkurtohet Ora policore, Mësohet edhe kur do hapen Kafet

Ora aktuale e policisë mbetet deri në fund të javës, ka mësuar Telma. Nga e hëna, masat do të zbuten gra dualisht. Komisioni për sëmundje infektive ka këshilluar qever inë që të vazhdojë organizimin e lëvizjes deri më 23 maj.

Por që nga e hëna, qytetarët ka të ngjarë të kenë edhe dy orë të tjera për të plotësuar lejimet e tyre ditore. Ora policore do të mbetet në vend, por do të fillojë në orën 9 të mbrëmjes. – njoftoi TE LMA.

Gjithashtu kafe netë dhe qendrat tregatare do të hapen të hënën e ardhshme, por atyre do t’u kërkohet të punojnë me kohë të pjesshme.

Ato do të jenë të hapura nga ora 10 e mëngjesit deri në 6 pasdite çdo ditë, përveç të Dielës. Ata mbeten të mbyllura të dielën. Blerësit dhe punonjësit e dyqaneve do të duhet të veshin maska ​​mbrojtëse, dhe sigurohuni që të mbani një distancë prej 1.5 deri në 2 metra nga njëri-tjetri.

Nëse nuk ka mundësi të largësisë prej dy metrash, kompania është e detyruar të vendos Plex iglas, dhe dyqani duhet të dezinfektohet 4 deri në 5 herë gjatë orarit të punës. – raporton TE LMA.