Edi Rama në “zënkë” para samitit të BE-së me Kryeministrin Holandezë, ja çfarë ndodhi! (Video)

Edi Rama në “zënkë” para samitit të BE-së me Kryeministrin Holandezë, ja çfarë ndodhi! (Video)

“Urdhëro ti…jo urdhëro ti”, Rama me sjellje tipike shqiptare në Slloveni. Kjo ishte sjellja e Kryeministrit tonë sot në samitin e BE-së.

Në Samitin mes Bashkimit Evropian dhe vendeve të Ballkanit Perëndimorë në Brdo të Sllovenisë ka ndodhur diçka interesante mes kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe kryeministrit të Holandës Mark Rutte.

Në hyrje të godinës ku po mbahet Samiti, Rama dhe Rutte, duke tentuar të bëjnë nder, lusin njëri-tjetrit se cili të hyjë i pari në sallë, ku po priteshin nga nikoqiri Janez Jansha.

Shikojeni videon më poshtë nga rasti dhe do kënaqeni së qeshuri se si shkojnë mbrapa të dy kryeministrat “kokëfortë”: