Eci pakujdesshëm nëpër rrugën e ngrirë, përfundoi i përplasur keq për toke (Video)

Eci pakujdesshëm nëpër rrugën e ngrirë, përfundoi i përplasur keq për toke (Video)

Tim Besecker ka ecur pakujdesshëm, në një rrugë të ngrirë në Virginia të Shteteve të Bashkuara dhe ka përfunduar i përplasur keq në tokë.

Fajin për këtë rrëzim, e kanë pasur edhe këpucët e papërshtatshme, që nuk janë të dedikuara për mot të ftohtë, transmeton Telegrafi.

“Po që se dëshironi të keni këpucë të mira, së paku shikoni ku po i hidhni hapat”, ka qenë një nga komentet e shumta.

Më poshtë mund ta shini atë teksa mundohet ta mbajë balancën, derisa ra dhe mbeti me lëndime të lehta.