E TRlSHTË: Detaje të reja nga trupi i paj.etë që u gjet në Fier: Është babai i…

E TRlSHTË: Detaje të reja nga trupi i paj.etë që u gjet në Fier: Është babai i…

Një tr/up i paj/etë është gjendur mbrëmjen e sotme në qytetin e Fierit, i cili i përket Mysteak Beqirajt, babait të Kreshnik Beqirajt, i cili u v/ra nga shoku i tij. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Tr/upi i paj/etë është gjetur mbrëmjen e sotme nga i vëllai i vi/ktimës, i cili nuk ka kon/statuar she/nja dhu/ne. Vik/tima vu/ante prej kohësh nga tu/mori në kokë, ndërsa tr/upi ndodhet në mo/rgun e Fierit. Mysteak Beqiraj është babai i Kreshnik Beqiraj i cili u gjet i vr/are dhe i co/petuar me 20 qershor 2017 ne nje kanal ne Daullas te fierit. Ai u v/ra nga shoku i tij Albert Zekaj. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE