E shkarkoi nga puna, ish-diplomaja shρέrthen ndaj Rαmës: Më provo Ιidhjen dashηοrore

E shkarkoi nga puna, ish-diplomaja shρέrthen ndaj Rαmës: Më provo Ιidhjen dashηοrore

E shkarkoi nga puna, ish-diplomaja shρέrthen ndaj Rαmës: Më provo Ιidhjen dashηοrore

Ilda Topalli është ish-sekretarja e parë e Konsullatës së Përgjithshme në Stamboll.Ajo u shkarkua nga ministri në detyrë për Punët e Jashtme, Gent Cakaj që në fillim të postit të tij..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…