E pabesueshme: Ky Mercedes-Benz SLR McLaren lihet i braktisur për gjashtë vjet, çfarë ndodhi me këtë makinë bishë do mbeteni pa fjalë…(Foto)

E pabesueshme: Ky Mercedes-Benz SLR McLaren lihet i braktisur për gjashtë vjet, çfarë ndodhi me këtë makinë bishë do mbeteni pa fjalë…(Foto)

Policia në Çeki e ka konfiskuar gjatë vitit 2011 një makinë të rrallë, që i përkiste një mashtruesi financiar i cili kishte bërë një varg shkeljesh ekonomike.Mirëpo, në vend se ta shitet apo të vihet në funksion, Mercedes-Benz SLR McLaren ka mbetur i parkuar për gjashtë vjet, duke marrë dëmtime të konsiderueshme me kalimin e kohës, transmeton Telegrafi.Pronari i super-veturës që i përket një edicioni të limituar, nuk është lajmëruar kurrë, por edhe nëse ndodhë një gjë e tillë, i duhet të paguajë shumë taksa për ta kthyer prapa.Në anën tjetër, me ligjet në fuqi, nuk mund të shitet sepse e ka një pronar dhe duhet të kalojë koha e caktuar, derisa kthehet në pronësi të institucioneve.
Ndryshe, vetura është prodhim i bashkëpunimit të parë, që kishin bërë dikur kompania gjermane me atë britanike. /Telegrafi/ Ndiqni fotot e ‘bishes’ ne linkun ne vazhdim:

OR63