E KENI DITUR? JA 5 PRODUKTE QË NUK SKADOJNË ASNJËHERË

E KENI DITUR? JA 5 PRODUKTE QË NUK SKADOJNË ASNJËHERË

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

 

Mund të qëndrojnë prej vitesh në dollapin tuaj dhe sërish mund t’i konsumoni. Cilët janë pesë nga produktet kryesore që nuk njohin datë skadence.

Kripa

Në fakt është një mineral dhe jo nëj produkt për këtë arsye edhe nuk prishet, gjithmonë nëse qëndron larg lagështirës.

Uthulla

Uthulla gjithashtu nuk njeh datë skadence, por për të mbijetuar duhet t’i plotësoni disa kushte. Vendoseni në një enë qelqi, larg dritës dhe të ngrohtës.

Qumështi pluhur

Qumështi pluhur i përpunuar mund të ruhet për një kohë të gjatë dhe mbeten të pandryshuara velerat e tij ushqimore.

Orizi

Nëse rruhet në një vend të sigurt, larg insekteve produkti nuk njeh datë skadence.

Likeret e ndryshme

Ato nuk skadojnë për shkak të përbërjes së alkoolit. Në këtë mënyrë bakteret shkatëruese i qëndrojnë.