E kap burrin me tjetrën në makinë, gruaja e kthen në dramë! Shikoni ç’bën në mes të rrugës

E kap burrin me tjetrën në makinë, gruaja e kthen në dramë! Shikoni ç’bën në mes të rrugës

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

E kap burrin me tjetrën në makinë, gruaja e kthen në dramë! Shikoni ç’bën në mes të rrugës

Një grua në Indi, ka reaguar mjaft keq kur pa burrin e saj në makinë me një grua tjetër. Kur gruaja ka parë këtë skenë, ka kërkuar që të sqarohet me të shoqin, por ky i fundit nuk preferoi të dilte nga makina.

Në këto kushte, gruaja ka hipur në pjesën e parme të makinës dhe ka nisur të gru sh toj ë xhamin. Si pasojë e ko nfl ik tit, në rrugët e Mumbait ishin shkaktuar radhë të gjata makinash.

Megjithëse p ol ici a mbërriti në vendngjarje për të sqaruar çiftin, situata vijoi të mbetej e aca ru ar. Më pas me insistimin e fo rc ave po lico re, çifti pranoi të sqarohej në një vend ku nuk pengohej qarkullimi i lëvizjes.

Nuk dihet nëse burrë e grua u sqaruan, por raportohet se si pa soj ë e i n c iden tit, policia nuk bëri ar re stim e.