E donte miliarder që ta rrifte! Eni Shehu i zbulon të dashurin Bleona Qerretit: Kujtoi se do na e …(Foto)

E donte miliarder që ta rrifte! Eni Shehu i zbulon të dashurin Bleona Qerretit: Kujtoi se do na e …(Foto)

Eni Shehu ka qenë i ftuari së fundmi në programin e showbizit, “Pikë” drejtuar nga Adela Osmani. Eni foli për eksperiencën e re me “Love Story Talk”, por nxori zbuluar edhe Bleona Qeretin duke treguar se ajo është në një lidhje romantike.


//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

“Shumë pak dimë për të dhe kur erdhi në program na kujtoi që jetën private e ka mbajtur për herë larg medias. Por dikë e ka. Ajo kohe me pare ka deklaruar qe i dashuri i saj duhet te jete shume i pasur dhe te jete i zoti per ta dominuar (rrahur)

E kam nuhatur na prapaskena që ka diçka”, rrëfeu Eni teksa u nxit nga moderatorja të tregojë më tepër, por moderatori kaq zbuloi për momentin.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…