E dhimshme! Një nënë zemërthyer keqtrajtohet dhe nxirret prej shtepisë nga djali dhe nusja.

434059020 958929422460454 3858498909926313493 n

“Silluni mirë me prindërit!”😥

Një nënë zemërthyer keqtrajtohet dhe nxirret prej shtepisë nga djali dhe nusja.
E dhimshme!😥

Xheneti është nën këmbët e nënës