Dy të vdekurit janë 50 dhe 52 vjeç, detaje nga miniera në Artanë

Dy të vdekurit janë 50 dhe 52 vjeç, detaje nga miniera në Artanë

Dy punonjësit e minierës së Artanës ishin në galerinë kryesore, kur ajo u shemb.

Nënkryetari i komunës së Novobërdës thotë se njëri nga vi.ktima është 50 vjec e tjetri 52.

“Jany dy mintatorë që kanë ndërruar jetë.

Njëri 50 dhe tjetri 52-vjecar.

Ata në momentin e shembjes kanë qenë në galerinë kryesore.

Ka pasur minatore edhe në punishte tjera, por ata nuk kanë pësuar nga shembja”, ka deklaruar për Express, nenkryetari i Novobërdës, Bajrush Ymeri.

Ekipi vlerësues i FSK’se niset per ne vendin e ngjarjes.

Pritet që njesiti i Kerkimshpetimit të aisstoj.

E gjithë kjo pas vlerësimeve që ekipi vlerësuese pritet t’i jap pas pak.

Ushtruesi i detyrës së kryeshefit ekze kutiv të ndërmarrjes Trepca, Hysen Vrajolli, i ka thënë Expressit se kanë vde.kur dy persona, njëri inxhinier e tjetri xehetar.

Ata akoma nuk janë nxjerrë nga vendi, ku po dyshohet se kanë humbur jetën. /Express/