Doli Të Gjente Burrë Në Televizor, Shqipes I Del Video Me ”pullë Të Kuqe”, Në Krevat Me Mevlanin Dhe Në Vaskë Duke - Lajme-Javore
error: Kujdes: Ndalohet kopjimi i materialit. !!