Doktori shkodran baba i tre fëmijëve rre zikon jetën prej koronavirusit, familja bën apel për ndihmë

Doktori shkodran baba i tre fëmijëve rre zikon jetën prej koronavirusit, familja bën apel për ndihmë

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Mjeku shqiptar, Eno Kanani ka nevojë për ndihmë ur gjente për tu nisur nga Shqipëria në Turqi dhe për të marrë trajtim të specializuar kundër koronavirusit.

Ai është 42 vjeç, një burrë i përkushtuar, baba i tre fëmijëve të vegjël. Eno i ka kushtuar jetën e tij mjekësisë në Shqipëri, një vend me standarde të dobëta mjekësore.

Ai është sëmurë teksa trajtonte të tjerët dhe spitalet shqiptare nuk kanë pajiset e duhura për të shpë tuar jetën e tij.

Eno nuk është intubuar ende, por ai po lu fton me oksigjenin. Koha është e rëndësishme për ta ndihmuar atë.

Ky është Apeli për ndihmë që është lançuar nga familjarët e mjekut shqiptar.

https://www.gofundme.com/f/save-an-albanian-doctor-who-saved-others-covid?utm_source=facebook&fbclid=IwAR064ts8gTmunJ71ecHXIvYX_mUM1VxgpPggy7dh6pRJLS8DilO5ihM2xE0