Do mbeteni pa fjalë! Kjo 17-vjeçare ka këmbët më të gjata në botë, ja si është jeta për të: E kanë tallur

Do mbeteni pa fjalë! Kjo 17-vjeçare ka këmbët më të gjata në botë, ja si është jeta për të: E kanë tallur

Një 17-vjeçare nga Amerika ka thyre dy rekodre botërore Guinness për këmbët më të gjata në botë. E ja tek po u themi se nëse mendoni se keni parë vajza të gjata më parë po u themi që e keni gabim.

Maci Currin, nga Cedar Park në Austin, Texas, vjen nga një familje relativisht e gjatë. Por ajo është vajza me këmbët më të gjatë në botë. Vetëm një nga këmbët e saj është 135. cm.

Ajo është shumë e gjatë para motrave dhe vëllezërve të saj. Që kur ishte e vogël ajo ishte më e gjatë se të gjithë.

Edhe pse të gjithë e kanë tallur për këmbët e saj të gjata, vajza ka ditur ta përballojë këtë gjë më së miri.

Nëna e saj ka thënë:

Jam shumë e lumtur dhe krenare për vajzën time. Ajo ka ditur t’i përballojë të gjitha.Unë gjithmonë e inkurajoj atë që të jetë krenare për gjatësinë e saj.”

Ajo shpesh e go det kokën në shtëpinë e saj sepse është e gjatë shumë, fotot e saj do u habisin.