“Do I Jap J Etën Atij Që Më Jep Lajmin Se Ku Janë, Gjallë Ose Vdekur”, Flet Nga Ngujimi Nëna E Autorit Që D Yshohet Se Ka Zh Dukur 2 Djemtë Në Malësinë E Madhe Dhe Rrë Qeth Me Ato Që Tregon - Lajme-Javore