Do Habiteni/ Sipas studimit te fundit vak’sina ka efekt vetem 3 muaj dhe prap do ju..

Do Habiteni/ Sipas studimit te fundit vak’sina ka efekt vetem 3 muaj dhe prap do ju..

Një studim i kryer në 614 punonjës shendetesore të vak sinuar ka zbuluar rënien e konsiderueshme të antittrupave brenda tre deri ne katër muajsh.Zbulimet e reja mund t’i ndihmojne që të vendosë nëse do të fillojë me administrimin edhe tëdozave përforcuese, siç kanë bërë disa vende perëndimore.Pas gjashtë muajsh duhet të jemi në gjendje që iu themi më qartë nëse dhe kur do të nevojitet perforcuesee, Studiuesit britanikë kanë bërë të ditur muajin e kaluar se mbrojtja e ofruar nga dydozat e vak sinave fillon të zbehet brenda gjashtë muajsh.

Dhe zyrtaret shendetesore kanë njoftuar se megjithëse po e studiojnë shkencën në zhvillim përparësi është qe te kalohet kjo gjendje sa me shpejt, ditorja.