Disa fakte qesharake që dolën se janë të vërteta

Disa fakte qesharake që dolën se janë të vërteta

Disa fakte qesharake që dolën se janë të vërteta

Duke parë mitet që sillen rreth anatomisë së trupit dhe rreth disa fenomeneve, shkencëtarët kanë provuar që disa nga këto fakte krejt qesharake janë në fakt të vërteta, transmeton faktoman.info

Kinezët nuk pinë qumësht. Shumica pa aftësi të tresin laktozën që ka qumështi.

Sipas shkencëtarëve, 1,6 % e njerëzve ndjejnë dhimbje kur e shohin dikë që po ndjen dhimbje.

Kur dikush i nënshtrohet një operacioni të transplantit të veshkave, veshkat e tyre mbeten brenda trupit të pashfrytëzuara.

Në Norvegji është një pinguin mbret që ka rank ushtarak.

Binjakët mund të kenë baballarë të ndryshëm, ky fenomen quhet superfecundation.

Njerëzit me sy të kaltër janë pjesë e manipulimit gjenetik që ka ndodhur tepër vonë.

Një prerje me letër shkakton më shumë dhimbje se një prerje e zakonshme.

Bletët e pickojnë edhe njëra-tjetrën.

Kushëriri më i afërt i Dinosaurit Reks është pula.

Një studim ka treguar se sa më shumë leshra që keni aq më inteligjentë jeni.

Jo vetëm meshkujt, por edhe femrat e kanë “Mollën e Adamit”.