“Dilni kundër vaksinave të OBSH-së”, Goxhaj: Pse në vendet e lindjes ka më pak vdekje nga Covid-19?! Detaje shok uese

“Dilni kundër vaksinave të OBSH-së”, Goxhaj: Pse në vendet e lindjes ka më pak vdekje nga Covid-19?! Detaje shok uese

Avokati i njohur, Altin Goxhaj, nëpërmjet një postimi në “Facebook”, ka treguar arsyet që pse sipas tij njerëzit duhet të jenë kundër ‘vaksinave detyruese të korporatave të OBSH-së’.
Duke iu referuar të dhënave mbi bilancin e koronavirusit në shtete të ndryshme të botës, Goxhaj shkruan se në vendet ish-komuniste ka pasur më pak vdekje nga Covid-19 se në shtetet e tjera perëndimore si Italia , Spanja, Belgjika, Britania e SHBA.
Sipas avokatit, ky diferencim ka të bëjë me faktin se në vendet e lindjes ka pasur të tjera politika vaksinimi, të pavarura nga korporatat, ndryshe nga mënyra se si ndodh në perëndim.
Ai ka ngritur edhe një pyetje konkluduese me të cilën i drejtohet të gjithë qytetarëve.
Postimi i plotë:
E di që është tekst i gjatë, por ju premtoj që nuk është harxhim i kotë nervash dhe sysh sps lidhet me jetën tuaj dhe të fëmijëve
JA PSE DUHET TË JEMI KUNDËR VAKSINAVE DETYRUESE TË KORPORATAVE TË OBSH & 1 ARSYE MË SHUMË SE PSE DUHET TA RRËZOJMË TË GJITHË KËTË KLASË POLITIKE VRASËSE NË SHËRBIM TË MAFIES GLOBALE SOROS!
Nga Avokati Altin Goxhaj, një ndër përfaqësuesit e @Koalicioni Për Shqipërinë
A e keni vra mëndjen se pse në asnjë vendet ishkomuniste të Europës nuk pati vdekje (% për 1 milionë banorë) si në Itali apo Spanjë, Belgjikë apo Britani, e le më SHBA, apo formulimi më i saktë: Pse vendet e ishbllokut komunist janë të fundit në vdekje për 1 milionë banorë dhe ato të Perëndimit janë në krye të vdekjeve prej PLANdemisë së Covid19(84)?
Gazetarët Fashistë në Perëndim ja dedikojnë masave të Lindjes por askush s’po merret me prevalencën minimale vdekjeve mes emigrantëve europiano-lindorë dhe nga vende të tjera! Asnjë statistikë dhe asnjë hetim epidemiologjik i tillë nuk publikohet nga Çensura Zyrtare e BEsë!
Shikoni pak statistikën zyrtare të marrë nga OBSH se si renditen vendet në Evropë:
Keni 4 foto:
Foto 1: 18 vendet e para në Botë me nr më të lartë të vdekjeve për 1 milionë banorë; ↗️ [nga 800-200 vdekje për 1 milionë banorë] Foto 2: 14 vendet e para në Europë me nr më të lartë të vdekjeve për 1 milionë banorë; ↗️ [nga 800-200 vdekje për 1 milionë banorë] Foto 3: 17 vendet e dyta në Europë me nr të uët mesatar të vdekjeve për 1 milionë banorë (me rrethim të kuq ⭕️ keni vendet ishkomuniste); ↘️ [nga 130-70 në Perëndim dhe dhe nga 70-30 në vendet ish koministe vdekje për 1 milionë banorë] Foto 4: 12 vendet e fundit në Europë me nr minimal fare të vdekjeve për 1 milionë banorë (me rrethim të kuq ⭕️ keni vendet ishkomuniste); ↘️ [nga 30-5 vdekje për 1 milionë banorë] Pra siç shihet vetëm Finlanda, Norvegjia(përfshi dhe 4 minishtete më të vogla se Durrësi) janë vende jo ishkomuniste që rreshtohen me vdekje minimale për 1 milionë banorë! Pra gjithë vendet ishkomuniste kanë nr aq të vogëk sa termi “Pandemia” është totalisht qesharak! Asnjë sëmundje ska vrarë kaq pak në këto vende, as gripi!
Ka një shpjegim të thjeshtë në hetimin epidemiologjik që në Perëndim askush s’e bën por e mban të fshehtë sps diskreditohet gjithë PLANdemia 19(84)!
Pra siç e shikoni, ju kurrë nuk keni dëgjuar të flitet për një ndarje të tillë! Sps po të flitej do lindëte pyetja çfarë kanë të përbashkët me njëri tjetrin vendet ishKomuniste që kanë kaq pak vdekje dhe çfarë ato Perëndimore që kanë kaq shumë vdekje?!
Kur flitet me përballje fizike të popullsive të ndryshme me një pandemi apo epidemi apo me një grip të thjeshtë apo të rëndë, çdo epidemiolog e di se diferencat midis popullsive përcaktohen nga aftësia imunitare e ndryshme dhe kjo përcaktohet nga 2 kushte: “historia e vaksinimit” dhe “imuniteti i tufës”.
“Imuniteti i Tufës” është punë e Zotit dhe nuk shpjegon dot se pse tufat ishkomuniste paskan avantazhe të përbashkëta ndërsa tufat perëndimore paskan disavantazhe të përbashkëta!
Atëhere mbetet HISTORIA E VAKSINIMIT!
Ku është diferenca midis 2 kategorive LINDJE – PERËNDIM?
VAKSINIMI NË 20 VENDET ISH-KOMUNISTE: Vendet ishkomuniste drejtoheshin nga Qeveri dhe Politika Shëndetësore që kërkonin rritje sa më të madhe të popullsisë dhe jetëgjatësisë, shëndet më të mirë dhe me sa më pak kosto shëndetësore, se u duheshin sa më ushtarë dhe skllevër të bindur që të konkuronin Perëndimin me ekonomi dhe ushtri! Kjo bënte që vaksinat të ishin të përbashkëta dhe të aplikoheshin pas testimeve të sigurta dhe vetëm për gjëra të dmsd! Mjekët dhe udhëheqja vaksionin fëmijët e tyre bashkë me fëmijët e popullit! Rasti i Shqipërisë me vaksinat e malarjes, turbekulozit apo li-së njihen si histori suksesi dhe nuk njiheshin vaksinat e gripeve apo të shumë sëmundjeve të tjera për të cilat prodhoheshin me qindra vaksina në Perëndim! Pra POLITIKA E LINDJES KOMUNISTE ISHTE PAK E SAKTË VAKSINA ME SA MË PAK KOSTO, SA MË TË MIRA SPS SHËNDETËSIA ISHTE FALAS!
VAKSINIMI NË 18 (+2 +3) VENDET E PERËNDIMIT: Vendet Perëndimore drejtoheshin nga Qeveri dhe Politika Shëndetësore të varura nga zgjedhjet demokratike që i fusnin në varësinë e interesave korporative farmaceutike, dhe politikanët merrnin vendime nën presionin, korrupsionin apo lobimet e tyre! Kjo bëri që në Perëndim të aplikoheshin sa më shumë vaksina dhe interesi i korporatave dhe politikanëve të korruptuar apo lobuar të aplikonin sa më shumë vaksina pa hesap apo kontroll, dmth sa më shumë para, dhe mbi të gjitha kishte interes të drejtpërdrejtë për një popullsi që blen sa më shumë ilaçe ndërkohë që jetëgjatësia ishte barrë e madhe për skemat e pensioneve! Ns i referohesh nr të vaksinave të detyrueshme në Perëndim si në Itali skandalizohesh se sa shumë vaksina i bëjnë çdo vit fëmijëve por edhe të rriturve dhe askush nuk e di se si u prodhuan apo testuan, çfarë kanë brenda dhe pse! Pra POLITIKA E PERËNDIMIT ISHTE SHUMË VAKSINA DHE PËR LUMË ME KOSTO SA MË TË LARTË SPS SHËNDETËSIA ISHTE NJË NDËR SEKTORËT MË TË FITIMPRURËS TË KORPORATAVE!
Tani kthehemi te PLANdemia19(84):
Nëse i referohemi Foto-Tabelës 1 në rang botëror, me përjashtim të Iranit, të gjitha vendet në krye të listës së vdekjeve kanë qenë subjekt i dhjetra vaksinave detyruese të korporatave!
Ns i referohemi 3 Fotove-Tabelave të Europës dallohet qartë se 18 vendet perëndimore, të para për numër vdekjesh (nga 800-70 të vdekur për 1 milionë banorë) janë të Perëndimit ku janë apliku këto vaksinat e koorporatave të tipit Gates-Soros, ndërsa ato 20 vendet ish komuniste ku nuk janë apliku masivisht dikur janë poshtë (nga 70 në 5 të vdekur për 1 milionë banorë ku Shqipëria është diku te 10).
Ka rëndësi e shkuara sepse sipas vetë OBSH Gripi i Covidit prek më shumë ata mbi 30 vjeç dmth ata të lindur para rënies së komunizmit ndaj dhe unë kam marrë në konsideratë ndryshimin e politikave të vaksinave mes Lindjes ishKomuniste dhe Perëndimit Kapitalist! Po ashtu, dhe kjo ka shumë rëndësi, në Perëndim vaksinat bombarojnë robin përgjatë gjithë jetës edhe për gripin më të rëndomtë përfshi edhe të moshuarit ndërsa në ishvendet komuniste shumicës dërrmuese as i shko ndër mend të përdori vaksinat! Është kulturë tjetër shëndetësore!
Pra përfundimisht si konkluzion:
Mjafton të shohësh tabelat e vdekjeve për një milionë banorë në Europë apo në botë për të kuptuar se në Perëndim aty ku popullsia bombardohet me vaksina dhe ligjin për vaksinat e bëjnë korporatat dhe mercenarët e tyre publikë në shtet dhe organizma ndërkombëtarë, nr i vdekjeve është shumë i lartë!
Ndërsa Vendet e Lindjes ishKomuniste që kanë pas të tjera politika vaksinimi dhe të pavarura nga korporatat, nr i vdekjeve është ku e ku më i vogël!
Ti or trim, që arrite ta lexosh këtë deri tani () harroje! Tani një pyetje tjetër që të çon në argument në rrugë tjetër:
Përderisa shkenca ende se di se si përhapet, si zhduket, çfarë efektesh të plota ka në organizëm, a rikthehet apo jo, a krijon imunitet pasi e kalon apo jo, etj etj etj.
A JE GATI TË HEDHËSH ZARAT PËR TË PROVUAR TAFTI BAFTI NË TRUPIN TËND NS DO TË KETË EFEKT APO JO NJË GJË E SPONSORIZUAR NGA GATES & SOROS & CO
PYETJA KONKLUDUESE ËSHTË:
PËRSE JEMI KAQ IDIOTË DHE DUAM TË FUSIM NË TRUPIN TONË APO TË FËMIJËS DIÇKA QË NUK E DIMË SE ÇFARË ËSHTË,
POR E DIMË MIRË SE AI QË E KA PRODHUAR DHE NA E SJELL NUK KA ASNJË INTERES PËR JETËGJATËSINË APO IMUNITETIN TONË NDAJ SËMUNDJEVE?
PSE JO QË TË VAREMI GJITHË JETËS NGA ILAÇET DHE VAKSINAT E TIJ DHE AI TË NA PËRCAKTOJË DATËN E SKADENCËS SË JETËS?
P.s. Unë para se të bëja juridikun në 1992-1997 studiova nga 1988-1993 për sociologji & punë sociale dhe formimi parësor ka qenë studimi dhe statistika sociologjike dhe jam marrë për reth 20 vjet me këtë fushë duke punu me institucione ndërkombëtare amerikane, italiane, BE apo UN, duke pas eksperienca dhe trainime me ekspertë të klasit të parë! Kjo më ka dhënë shumë njohuri dhe eksperiencë për të guxu për ta shkrujt këtë status