Dikur ishte miss, por ja si duke tani motra e Labinot Gashit!

Dikur ishte miss, por ja si duke tani motra e Labinot Gashit!

Ish modelja Agnesa Gashi, e njohur edhe si motra e Labit, ndonëse nënë e dy djemve, edhe më tej po duket në formë të shkëlqyer fizike.

Agnesa i ka ruajtur linjat prej modeleje, ndërkohë e ka kultivuar edhe më shumë stilin. Po duket moderne dhe me klas.Bukuroshja pejane është bërë mjaftë e ndjekur në rrjete sociale, ku zakonisht prezanton foto të saj me veshje e stile të ndryshme, por edhe foto të dy djemve të saj, që janë dy dashuritë e bukuroshes