DHU.NIM SEK.SUAL NË FERIZAJ

DHU.NIM SEK.SUAL NË FERIZAJ

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Një femër e raportuar si person i zhdukur dyshohet se është dhu.nuar nga persona ende të panjohur.

Po.licia e Kosovës në raportin ditor ka bërë të ditur se personi i zhdukur është sjellë në pol.ici.

Në lidhje me këtë rast është njoftuar edhe prokurori, njofton Insajderi.

“Me 24.08.2020 është raportuar se vik.tima femër, e raportuar si person i zhdukur, është sjellë në pol.ici dhe dyshohet se ka qenë vik.time e dhu.nës sek.suale nga persona të panjohur. Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori”, thuhet në njoftimin e Po.licisë.