Del Në Dritë Ska Ndali I Madh/ Mësuesja E Martuar Merrte Vajza Dhe Djem Të Gjithë Nxënsësit E Saj Në Shtëpi Dhe Makinë Dhe E Bënte Me Ta, Në Disa Raste Dhe Në Klasë - Lajme-Javore
error: Kujdes: Ndalohet kopjimi i materialit. !!