Dasmat duhet të mbahen, 700 milionë euro i kushtojnë Kosovës

Dasmat duhet të mbahen, 700 milionë euro i kushtojnë Kosovës

Ka vazhduar debati për dasmat dhe organizimet që do të mbahen këtë vit.

Ministria e Shëndetësisë ende nuk ka marrë ndonjë vendim lidhur me organizimet e mëdha.

Labinot Tahiri këngëtar vazhdon të insistoi se organizmet duhet të mbahen sepse i kushtojnë Kosovës dhe mijëra punonjësve në këtë veprimtari.