Dalja në shesh e Sulejman Rexhepit , si dhe dorëheqja e tij e parevokueshme. Lexoi Detaljet.

Dalja në shesh e Sulejman Rexhepit , si dhe dorëheqja e tij e parevokueshme. Lexoi Detaljet.

Pas shkarkimit nga Rijasetit te Sulejman Rexhepit si Kryetar i BFI-se, ai doli edhe me njoftimin qe jep doreheqje te parev okueshme

Ja edhe njoftimi i tij zyrtar: