Dalin përgjimet: Shërbimi sekret i Maqedonisë dhe Kosovës futi në kurth ushtarët e UÇK-s në Kumanov (VIDEO)

Dalin përgjimet: Shërbimi sekret i Maqedonisë dhe Kosovës futi në kurth ushtarët e UÇK-s në Kumanov (VIDEO)

Kontaktet e krerëve të grupit Mirsad Ndreca, i njohur si komandant NATO dhe Beg Rizës me pjesëtarë ts shërbimeve sekrete maqedonase janë fakt. Një bisedë telefonike e përgjuar është sot publike.

Ata komunikojnë me Shinasi Mehmetin, një shqiptar punonjës i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim, e drejtuar nga famëkeqi Sasho Mihajlkov, një antishqiptar i njohur dhe kushëri i ish-kryeministrit maqedonas Nikola Gruevski.

Kontaktet e krerëve të grupit Mirsad Ndreca, i njohur si komandant NATO dhe Beg Rizës me pjesëtarë ts shërbimeve sekrete maqedonase janë fakt. Një bisedë telefonike e përgjuar është sot publike.

Ata komunikojnë me Shinasi Mehmetin, një shqiptar punonjës i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim, e drejtuar nga famëkeqi Sasho Mihajlkov, një antishqiptar i njohur dhe kushëri i ish-kryeministrit maqedonas Nikola Gruevski.